Wielernetwerk evenement

1 t/m 3 juni 2018 | Vogezen (Frankrijk)Over ons

De Estafette gezondheidscentrum Etten-Leur bestaat uit diverse professionals met allemaal gekwalificeerde professionals (HBO-of WO achtergrond). Al meerdere jaren hebben de meeste professionals zich bewezen in de nabije omgeving. We zijn een dynamisch, energiek, en vooruitstrevend team.

 

Unieke samenwerking onder één dak

Zo’n 12 professionals staan voor u klaar om u te voorzien van zorg of training op maat. Ze kennen elkaar en elkaars deskundigheid. Ze overleggen met elkaar en organiseren met elkaar de zorg of training rondom u en zelfs met u als middelpunt. Met elkaar en met u maken we goede afspraken over wie wat doet. Het grote voordeel voor u: diagnose, behandeling of training en nazorg sluiten goed op elkaar aan. En: u vindt (bijna) alle zorgverleners onder één dak.  

 

Visie en werkwijze

Gezondheidscentrum De Estafette wil uitstekende zorg en training bieden. Daarnaast willen we gezondheidsproblemen vroegtijdig onderkennen en waar mogelijk voorkomen. We gaan uit van uw autonomie. Wij stellen samen met u het zorgaanbod of training vast en houden rekening met uw wensen en voorkeuren. Ons zorgaanbod of de training moet flexibel zijn en gericht op u en uw omgeving.
We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom kiezen we voor een doelmatige zorgverlening of training waarbij de kosten in verhouding staan tot de effecten.