Wielernetwerk evenement

1 t/m 3 juni 2018 | Vogezen (Frankrijk)Wielernetwerk evenement | 1 t/m 3 juni 2018 | Vogezen (Frankrijk)

Van 1 t/m 3 juni 2018 organiseert gezondheidscentrum de Estafette een wielernetwerk evenement in de Vogezen (Frankrijk). Tijdens deze dagen intensiveren en verbreden we graag ons netwerk op een uitdagende, sportieve en gezellige manier. Wij zorgen er daarbij uiteraard voor dat er voor ieder niveau verschillende fietsroutes zullen zijn zodat er altijd een uitdaging is. 

U kunt deelnemen aan dit evenement voor €149,- per persoon. Dit bedrag is incl. overnachting, eten en drinken. Vervoer zal op eigen initiatief georganiseerd moeten worden. Natuurlijk helpen we graag om voor het vervoer mensen aan elkaar te koppelen. We zullen deze dagen verblijven op de locatie La Vieille Colonie, 52 Rue des Charbonniers, 88560 Saint-Maurice-sur-Moselle, Frankrijk.

Binnen de aangeboden fietsroutes bieden we onder andere de mogelijkheid tot de beklimming van La Planche Des Belles Filles uit de 5e etappe van de Tour du France 2017. 

U kunt zich inschrijven door een e-mail te versturen naar wielerevent-de-estafette@hotmail.com. De gegevens die benodigd zijn in de mail:

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Fietservaring: beginner/ gevorderd/ ervaren
Ik neem deel met meerdere deelnemers te weten (namen invullen):

* Deelname is op eigen risico. U dient zelf te zorgen voor de juiste (reis)verzekering(en).

Om uw inschrijving direct definitief te maken vragen wij u het bedrag van €149,- over te maken naar NL48RABO0301159068 t.n.v. Expertise in Ervaren. Dit alles o.v.v. van uw eigen naam (waar u op ingeschreven bent)

Zodra uw gegevens en betaling zijn ontvangen is uw inschrijven definitief. U ontvangt daarvan van ons een bevestiging per e-mail (dit kan enige dagen duren).

Wij kijken er naar uit om samen met u deze mooie uitdaging aan te gaan en met u ons netwerk te verbreden!

Groeten, Team De Estafette